Battiau Glenn

Veldstraat - 9810 Eke

Telefonisch contact:
0485 17 36 90

Maandag tem vrijdag 08.00 – 19.00u
Zaterdag 9.00 - 17.00u


info-asb@telenet.be

 

WIJ STAAN OOK IN VOOR SCHOONMAAK NA NIEUWBOUW OF RENOVATIE!

 

Afhankelijk van de situatie wordt er gebruik gemaakt van het geschikte materiaal en product.

 

Ook bij grote stalramen komt deze methode tot zijn recht.

GLAZENWASSEN: TRADITIONEEL OF OSMOSE

 

 

Afhankelijk van uw specifieke situatie werken we op traditionele wijze of met behulp van het osmose-systeem. 

Bij de traditionele manier hanteren we een ladder, inwasser, trekker en spons. In speciale situaties maken we gebruik van hoogwerkers. All Cleaning Services heeft jarenlange ervaring met alle voorkomende werkmethoden.

Bij osmose reiniging, ook wel telewash genaamd, wordt gewerkt met gedemineraliseerd water en een telescoopsteel met borstel die tot 14 meter hoog reikt. Voordelen van dit systeem zijn dat het weinig ruimte vraagt en voordeliger is dan een hoogwerker.

Het gedemineraliseerde water zorgt voor een glashelder resultaat zonder strepen. We beschikken over een professionele filterinstallatie waarmee we zelf water demineraliseren tot omgekeerde osmose met eigen watervoorraad (pomp). D.w.z. een volledig mobiel osmose-systeem en onafhankelijk van al dan niet plaatselijke watervoorziening!

 

Persoonlijke bevindingen: 

Na vele jaren ervaring opteren we nog steeds voor traditionele schoonmaak wanneer de situatie het toelaat, gezien de graad van afwerking dat net iets hoger ligt (vooral bij kleinere ramen). Hierbij maken we gebruik van biologisch afbreekbare zeep en is dus niet milieu belastend. Het probleem van telewash bij kleinere particulieren is dat er soms te weinig droogtijd is. Bijv. wanneer het raam op de eerste verdieping is gereinigd druipt er nog water na op de onderliggende glaspartijen wat spatten veroorzaakt en dus geen feilloos resultaat opleverd. 

Osmose reiniging passen we vooral toe op grote hoogtes waar ladderwerk niet meer mogelijk is en/of wanneer interne veiligheidsvoorschriften ladderwerk niet toelaten in en rond het pand/terrein. Bij bedrijven wordt dit systeem veel toegepast, er is dan ook sprake van een ruimere droogtijd als we ons eerst concentreren op de verdiepingen om dan achteraf de onderliggende ramen te reinigen, zodat het wel een mooi resultaat opleverd. Ook bij grote glaspartijen, zonnepanelen, veranda's, dakgoten en gevelreiniging komt dit systeem volledig tot zijn recht. 

 

 

 

Ook bij grote stalramen komt deze methode tot zijn re

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

REINIGEN VAN:

 

GLASPARTIJEN, VERANDA'S, ROLLUIKEN & ZONNEWERINGEN

 
 
 

 

POORTEN, DEUREN, OPRITTEN & TERASSEN

 

 

ZONNEPANELEN, GEVEL, DAKGOTEN & LICHTRECLAME'S